Les Falles Andorranes

Moltes són les celebracions relacionades amb el foc al llarg de l’any. La Nit de Sant Joan (solstici d’estiu) no podria ser d’altra manera. Si per a nosaltres la costum més propera són les fogueres, ací vos deixem altres costums com  són Les Falles o Boles de Foc andorranes.

Quan en roden aquestes boles de foc es formen rodes capitxoses tal i com passa amb les aixames o el fatxos. Us deixen ací l’enllaç a l’interessant article de “Les Boles de Foc d’Andorra“, portal web festes.org.

Les falles en ple moviment

Boles de Foc d'Andorra en ple moviment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>