Benvinguda i presentació

Castell de Relleu al migdia.

Castell de Relleu al migdia

Des del Museu de Relleu i la nostra pàgina web desitgem oferir als nostres visitants una informació variada i completa sobre el que es pot fer o veure tant a l’edifici com en el casc urbà i el terme municipal.

Les activitats que es realitzen al Museu són diverses. Entre elles destaquen les exposicions, els cursos, les visites guiades, les rutes turístiques o els tallers didàctics.

També cap la possibilitat de contractar una de les nostres rutes que el portarà a conèixer tota la història del municipi, així com el patrimoni que es troba escampat per tot el terme municipal, i podrà degustar els nostres productes tradicionals. A la nostra secció de contacte trobarà tota la informació disponible que desitge recollir. Qualsevol suggeriment o petició seran ateses de la forma més ràpida i cordial possible.

Gràcies per la seua atenció i espere que gaudisquen d’aquesta visita virtual, així com de la resta d’apartats i seccions que hi ha a la nostra pàgina web.

Josep Daniel Senabre Cabot, director del Museu de Relleu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>